2011 09 04 Annecy

Posted by on 4 september 2011

Datum

zo.04.sep.11

Bestemming

Annecy (FR)

Hoogte

515 m

Route

Dagscore

Afstand

Rijtijd

Snelheden

Hoogte

Lichaam

Dag

Totaal

Dag

Effectief

Gem.

Gem. (eff.)

Max

Hoogtemeters

Gem. Hartslag

Max

Calorieën

0

1.482

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Al met al een matige nachtrust gehad, gelukkig verloopt het functioneringsgesprek met Zweedmans beter. Hij wil graag kwijt hoezeer zijn nachtrust is verstoord door mijn gesnurk, maar ziet snel in dat zulks niet verstandig is. En nee, ik ben niet onder de indruk van al zijn tatoeages van Chinese tekens.

Aan de balie is receptioniste Bethany is behulpzaam bij een verdere cooling down. Meneer zou vandaag toch vertrekken, en als hij toch besluit te blijven zal kamer 21 volgeboekt blijken. Later de dag, na overleg met haar collegae, mag ik zelfs kosteloos naar een eenpersoonskamer. Tja, het personeel kan je uittekenen of niet.

Besteed vandaag aan het opstellen van de distributielijst alsmede wat laatste gewrik aan de blog. Ik ben er voor 90% content mee, maar heb er altijd moeite mee als het niet tip-top is. Ploeg op fora rond om een oplossing te vinden voor de begeleidende tekst op de foto’s die wel moet verschijnen in het pop up-scherm maar niet onder de thumbnails. Een mens kan er maar druk mee wezen.

Het weer is de hele dag niets minder dan hopeloos. Boven het meer hangt zware bewolking en regen valt gestaag. Gelukkig heeft iemand mijn was van de lijn geplukt om erger te voorkomen. Als het in de avond nog steeds regent hul ik mij in de jas naar de binnenstad voor een eenvoudige (doch voedzame) maaltijd. De supreme cheese van Quick mag dan weggehoond worden door hamburgerliefhebbers, bij mij overheerst de euforie dat de eerste blog gepubliceerd is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *