2011 10 13 Ogijares

Posted by on 13 oktober 2011

Datum

do.13.okt.11

Bestemming

Ogijares (ES)

Hoogte

700 m

Route

Dagscore

Afstand

Rijtijd

Snelheden

Hoogte

Lichaam

Dag

Totaal

Dag

Effectief

Gem.

Gem. (eff.)

Max

Hoogtemeters

Gem. Hartslag

Max

Calorieën

0

4.037

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het wordt een rustig dagje. Neef Peter stuurt vanuit zijn kantoor aan huis z’n medewerkers in Nederland aan, de jongens zijn op school en Leyla speelt padel-tennis met drie vriendinnen. Padel is een kruising tussen tennis en squash, en wordt gespeeld met een groot uitgevallen pingpong-batje.

Ik besteed de dag aan schrijven, administreren en – vooral – een beetje bijlezen over wat in de wereld allemaal gaande is. Nadat vorige week de creatieve geest van Steve Jobs ontdaan werd van zijn aardse podium is het vandaag Dennis Ritchie die het shutdown-commando opgedragen krijgt. Ritchie is, samen met Brian Kernigan, de grondlegger van de computertaal C en stond aan de wieg van het computerbesturingssysteem UNIX. Dat zijn zaken die iedere IT-er graag op zijn CV zou vermelden.

Gisteravond heb ik in allerijl een rondleiding door het grote huis gehad, onder de mededeling dit gelijk weer te vergeten. Met uitzondering van de plafonds en dragende kolommen zal het huis compleet gerenoveerd worden. Althans, zo is de bedoeling. De in de arm genomen architect ziet de urgentie mogelijk minder, want de weken geleden gemaakte afspraak voor morgenochtend wordt te elfder ure afgezegd. Naar verluidt betreft het hier een cultureel probleem. In geval van mooi weer, geen zin of toch iets leukers kan elke afspraak naar believen worden verschoven. Repliek van de automonteur met wie Leyla een afspraak wilde maken: “Over drie weken? Hoe weet ik nou wat ik dan doe?”.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *