2011 11 14 Tiznit

Posted by on 14 november 2011

Datum

ma.14.nov.11

Bestemming

Tiznit (MA)

Hoogte

250 m

Route

Dagscore

Afstand

Rijtijd

Snelheden

Hoogte

Lichaam

Dag

Totaal

Dag

Effectief

Gem.

Gem. (eff.)

Max

Hoogtemeters

Gem. Hartslag

Max

Calorieën

0

5.489

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik mag voor het slapen gaan dan diverse kakkerlakjes gezien hebben, de nachtrust is er niet minder om. Niet dat de koorts vanochtend verdwenen is, of dat de darmen hun reguliere functioneren weer hebben opgepakt. Gelukkig heeft het avondmaal een nachtje mogen verteren, maar na het (prima) ontbijt is het snel weer mis.

Fiets, lijf en dagboek, hoe houd ik ze alle drie op orde? Oud-collega Edith heeft wat tips over watermanagement. Ze schrijft sinds kort voor De Stentor en wijdt uit over hypotone, isotone en hypertone dorstlessers. Ik mag dan zweren bij het drinken van cola om de gang erin te houden, maar een mix van appelsap en water schijnt veel beter te wezen voor de vochthuishouding. Mmm, morgen maar eens proberen.

Besteed de dag met lummelen (waar Marokko echt fantastisch voor is), zoals het ophalen van mijn gewassen kleding. Hoewel beslist niet de enige witneus in de stad laten de mensen van Tiznit je op je gemak door de medina lopen. Geen gidsen, geen aandachttrekkerij, het zal geen toeval zijn dat hotel Paris onderdak biedt aan diverse blanken op doorreis. Prettig oord, dat Tiznit.

Van het mezelf beloofde schrijfwerk komt vandaag niets. Liever gaap ik filmpjes aan op de Jij-buis, of lees de nieuwsmedia bij. Het mag, want af en toe baad ik in het zweet, en zielige mensen mogen nu eenmaal meer. Zin in avondeten heb ik niet, en met moeite eet ik een half blik perziken op sap. Lig om half twee pas plat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *